• Real change in the world will only come from a change of heart.

   

  - Dalai Lama

 • Hartcirkels

   

  Hartcirkel: een vaste groep vrouwen (ongeveer 8 personen) die regelmatig samen mediteert

  op zelfcompassie en compassie voor anderen

  Ben jij iemand die graag bijdraagt aan een mooiere en liefdevollere wereld? Hoe zou het zijn als je vaker tijd neemt om op te laden en je eigen hart weer ruimte te geven? En hoe zou het zijn als je je energie bundelt met andere ruimhartige vrouwen?

   

  De hartcirkels laten je dit ervaren. In deze cirkel zijn we elke keer weer verwonderd hoe krachtig en helend de energie is die vrijkomt als we ons verbinden vanuit het hart.

   

  Het uitgangspunt voor de hartcirkels is dat verandering van binnen naar buiten vorm krijgt en doorwerkt. Liefdevolle aandacht voor je eigen hart, staat daarom voorop. Pas als je jezelf gevoed voelt, kun je vanuit overvloed geven. De meditaties op zelfcompassie helpen je om op te laden, om te verzachten, inzicht te krijgen in thema’s die er spelen in je eigen leven en om dat wat het hart verzwaard heeft, lichter te laten worden. Hoe zuiverder vervolgens de hartenergie, hoe krachtiger het hart zal uitstralen.

  Een liefdevol hart, heeft een liefdevolle uitwerking op je omgeving. En niet alleen op diegene waarmee je in contact bent. Op het moment dat we onze hartenergie bundelen met de meditaties op compassie, creëren we een liefdevol en krachtig veld, dat doorwerkt in het collectieve veld. Hiermee ondersteunen we op een positieve manier de veranderingen die gaande zijn en dragen we bij aan een liefdevollere wereld.

   

   

   

   

  You may not always see the result of your kindness, but every bit of positive energy you contribute to the world, makes it a better place for all of us. (Lisa Curie)

   

  All Posts
  ×