•  

   

 • Jaargroepen

  Jaartraining Hartruimte

  Een ochtend in de maand om je terug te trekken uit de hectiek van het dagelijks leven. De jaartraining biedt je ruimte om stil te staan en te vertragen, om aandacht te geven aan jezelf en te ontdekken wat er in je leeft, om verzachting te brengen naar pijnlijke ervaringen die je met je meedraagt en om vreugde en speelsheid uit te nodigen.

   

  De ochtenden bestaan uit een mix van:

  yoga en dans, meditatie, journaling, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen, meditatieve wandelingen en uitwisselen van ervaringen met elkaar

   

  De groep bestaat uit ongeveer 8 vrouwen. Bij mooi weer vindt een deel van het programma buiten plaats.

   

  De sessies vinden plaats op:

   

  Vrijdagochtend van 9.00u- 12.00u: 21/10, 25/11, 23/12, 27/1, 24/2, 31/3 en 12/5 (vol)

  Kosten: 385 euro (incl. 21% btw)

   

  Wil je meedoen? Mail dan naar karin@studio-inbalans.nl

  Hartcirkel

  Wat leeft er in mij?

  Dat is de vraag die centraal staat in de meditaties van de hartcirkel. Door samen te mediteren met een vaste groep vrouwen, wordt er een krachtig veld gecreëerd. Hierdoor ontstaan in de meditaties vrij moeiteloos nieuwe inzichten en vernieuwde ruimte, waardoor je met een open hart weer verder kunt.

  Daarnaast laten we onze gebundelde energie uitstralen, zodat het kan stromen naar diegene die het nodig hebben.

   

  Een hartcirkel bestaat uit ongeveer 8 vrouwen die 8 keer per jaar samenkomen.

   

  Data 2022/2023

  Woensdagavond (19.30u - 21.30u): 7/9, 5/10, 2/11, 7/12, 8/2, 8/3, 5/4 en 17/5 (vol)

   

  Kosten: 290 euro (incl. 21% btw)

  Reacties van deelnemers

  Janneke (51), HR business partner

  Ik heb door de jaartraining zo ervaren dat het hart niet van haast houdt en dat vertragen nodig is om -echt- te voelen en daarmee ruimte te maken. Ruimte om anders met mijn gevoel om te gaan. Dat is spannend, fijn en waardevol. Met leuke vrouwen een jaar met dit thema bezig zijn is echt een cadeau voor mijzelf.

   

  Machteld (50), docent

  Een moment om naar uit te kijken. Een geruststellende gedachte dat er tenminste binnenkort weer een actief moment komt om te voelen en te zijn, met aandacht bij alles wat er dan is.: vrolijkheid, zorgen, dilemma's, vragen etc. Saamhorigheid in de groep, openheid, maar geen vermenging van elkaars bevindingen.

   

  Betty (63), palliatief verpleegkundige

  De hartcirkels zijn voor mij voeding voor mijn ziel. De band die onze groep vrouwen met elkaar opgebouwd heeft, ervaar ik als rijkdom. Alles mag er zijn. Ieder voegt vanuit haar eigen zijn iets unieks toe.

  Ik heb deze hart-avonden nodig. Het vult een behoefte die ik in de waan van de dag, het intensieve werk soms kwijt ben. Hoewel ik tegelijkertijd steeds meer voel dat ik kan integreren juist in het dagelijks leven waar ik door jou/jullie mee gevoed wordt. En daar ben ik blij mee. Terugkijkend heb ik al heel wat thema's doorgewerkt en merk ik dat moeilijke situaties van eerder totaal geen issue meer zijn.