•  

   

 • Jaargroepen

  Hartcirkels

  Wat leeft er in mij?

  Dat is de vraag die centraal staat in de meditaties van de hartcirkels. Door samen te mediteren met een vaste groep vrouwen, wordt er een krachtig veld gecreëerd. Hierdoor ontstaan in de meditaties vrij moeiteloos nieuwe inzichten en vernieuwde ruimte, waardoor je met een open hart weer verder kunt.

  Daarnaast laten we onze gebundelde energie uitstralen, zodat het kan stromen naar diegene die het nodig hebben.

   

  Een hartcirkel bestaat uit 6 - 9 vrouwen die zo'n 7 keer per jaar samenkomen.

   

  Er is nog plek vrij in een bestaande groep die op vrijdagochtend samenkomt. Na de zomer wordt er tevens een nieuwe hartcirkel gestart. Info volgt later. Wil je op de hoogte gehouden worden, mail dan naar karin@studio-inbalans.nl

  Jaartraining Hartruimte

  Een middag in de maand om je terug te trekken uit de hectiek van het dagelijks leven. De jaartraining biedt je ruimte om stil te staan en te vertragen, om aandacht te geven aan jezelf en te ontdekken wat er in je leeft, om verzachting te brengen naar pijnlijke ervaringen die je met je meedraagt en om vreugde en speelsheid uit te nodigen.

   

  De middagen bestaan uit een mix van:

  - yoga en dans

  - meditatie

  - journaling

  - ademoefeningen

  - ontspanningsoefeningen

  - meditatieve wandelingen

  - uitwisselen van ervaringen met elkaar

   

  De groep bestaat uit ongeveer 8 personen. Bij mooi weer vindt een deel van het programma buiten plaats.

   

  Na de zomer start er weer een nieuwe jaartraining. Deze zal op vrijdagochtend en/of op woensdagmiddag zijn. Info volgt. Wil je op de hoogte gehouden worden, mail dan naar karin@studio-inbalans.nl

   

  Reacties van deelnemers

  Betty (63), palliatief verpleegkundige

  De hartcirkels zijn voor mij voeding voor mijn ziel. De band die onze groep vrouwen met elkaar opgebouwd heeft, ervaar ik als rijkdom. Alles mag er zijn. Ieder voegt vanuit haar eigen zijn iets unieks toe.

  Ik heb deze hart-avonden nodig. Het vult een behoefte die ik in de waan van de dag, het intensieve werk soms kwijt ben. Hoewel ik tegelijkertijd steeds meer voel dat ik kan integreren juist in het dagelijks leven waar ik door jou/jullie mee gevoed wordt. En daar ben ik blij mee. Terugkijkend heb ik al heel wat thema's doorgewerkt en merk ik dat moeilijke situaties van eerder totaal geen issue meer zijn.

   

  Ilse (50), cranio sacraal therapeut, coach

  De meditatieavonden zijn voor mij iets om naar uit te kijken. De sterke energie die ontstaat door de groep is machtig. Het helpt me om bij mijzelf te komen. Karin's begeleiding hierin helpt om niet alle kanten op te gaan, maar om gefocused te blijven. Door de focus kan ik steeds dieper zakken, net als de hele groep. Ik ga altijd weer voldaan naar huis.

   

  All Posts
  ×