• Trainingen

   

  "Tijd en ruimte voor mijzelf! Zo heb ik deze ochtenden ervaren. Ik heb geleerd hoe ik emoties kan toelaten en dat ik ze mag ervaren in plaats van ze weg te duwen. Hierdoor heb ik meer rust gekregen in mijn hoofd en in de manier waarop ik dingen aanpak. “

   

  Jaartraining: De wijsheid van je gevoel

  de nieuwe training start eind september: je kunt je nu opgeven!

  ’Volg je gevoel’ klinkt aantrekkelijk. Maar de grote vraag blijft: hoe doe je dat dan?

  In deze trainingen neem ik je graag mee in de wereld van je gevoel. Het boek Laat je raken, is de leidraad in deze training. In praktische stappen ga je in de training ervaren hoe je contact kunt maken met je gevoelens en emoties en hoe je de boodschap ervan kan toepassen in je dagelijks leven.

   

  De training bestaat uit 8 dinsdag-ochtenden. Zo creëer je elke maand een ochtend om tijd en ruimte te maken voor jezelf.


  Gun jij jezelf die aandacht?

  Jaartraining: De kwaliteiten van je hart

  de nieuwe training start eind september: je kunt je nu opgeven!

  Dit is een vervolg op de jaartraining De Wijsheid van je gevoel. In deze training gaan we dieper in op de kwaliteiten van het hart, zoals dankbaarheid, compassie en vergeving. Zo leer je deze hartskwaliteiten in jezelf steeds meer ruimte te geven en toe te passen in het dagelijks leven.

   

  De training bestaat uit 6 ochtenden. Yoga en meditatie is een wezenlijk onderdeel in deze ochtenden.

  Hart-cirkels

  Een hart-cirkel wordt gevormd door een groep van ongeveer 8 vrouwen die 6 keer per jaar samen mediteren. De meditaties zijn zowel gericht op zelf-liefde als op compassie voor anderen.

   

  De hart-cirkels zijn een vervolg op de jaartraining(en). Heb je deze niet gedaan en wil je toch graag meedoen, neem dan contact op: karin@studio-inbalans.nl. Meditatie-ervaring is een vereiste, evenals ervaring met innerlijk werk.

   

  All Posts
  ×