• Trainingen

   

  "Tijd en ruimte voor mijzelf! Zo heb ik deze ochtenden ervaren. Ik heb geleerd hoe ik emoties kan toelaten en dat ik ze mag ervaren in plaats van ze weg te duwen. Hierdoor heb ik meer rust gekregen in mijn hoofd en in de manier waarop ik dingen aanpak. “

   

  Jaartraining: De wijsheid van je gevoel

  ​deze training is vol (je kunt je nog wel opgeven voor de reservelijst)

  ’Volg je gevoel’ klinkt aantrekkelijk. Maar de grote vraag blijft: hoe doe je dat dan?

  In deze trainingen neem ik je graag mee in de wereld van je gevoel. Het boek Laat je raken, is de leidraad in deze training. In praktische stappen ga je in de training ervaren hoe je contact kunt maken met je gevoelens en emoties en hoe je de boodschap ervan kan toepassen in je dagelijks leven.

   

  De training bestaat uit 8 ochtenden. Zo creëer je elke maand een ochtend om tijd en ruimte te maken voor jezelf.


  Gun jij jezelf die aandacht?

  Jaartraining: De kwaliteiten van je hart

  deze training is vol

  Dit is een vervolg op de jaartraining De Wijsheid van je gevoel. In deze training gaan we dieper in op de kwaliteiten van het hart, zoals dankbaarheid, compassie en vergeving. Zo leer je deze hartskwaliteiten in jezelf steeds meer ruimte te geven en toe te passen in het dagelijks leven.

   

  De training bestaat uit 6 ochtenden. Yoga en meditatie is een wezenlijk onderdeel in deze ochtenden.

  Meditatie-avonden

  Een aantal keer per jaar is er op woensdagavond een meditatie-avond speciaal voor diegene die een coachingstraject, jaartraining of mindfulnesstraining gevolg hebben.

   

  De avonden geven je de gelegenheid om ruimte te maken voor wat er op dit moment in jou leeft, hierbij liefdevol aanwezig te kunnen zijn en inzicht te krijgen in wat je te doen hebt (of juist niet).

  All Posts
  ×