• Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.

   

  - Rumi

   

 • Individuele sessies

  Adem en ontspanning

  Voel je je onrustig, vermoeid of gespannen? Of heb je last van hyperventilatie of een verstoorde ademhaling? Je adem is een belangrijke toegangspoort tot ontspanning en vitaliteit. In deze sessies leer je oefeningen om je adem te verdiepen en te vertragen, waardoor het lichaam kan ontspannen en het denken tot rust komt. Door deze oefeningen thuis dagelijks te doen, zal tevens je adempatroon veranderen, zodat je er op de langere termijn profijt van blijft hebben. 
  Richtlijn voor het aantal sessies: 3.
   
  Bewustworden van en leren omgaan met je gevoelens
  Wil je leren om meer naar je gevoel te luisteren? Of blijf je hangen in bepaalde emoties of word je er teveel door overspoeld? In deze sessies leer je hoe je je gevoelens kunt herkennen en kunt hanteren.  Gevoelens en emoties zijn belangrijke boodschappers en richtingaanwijzers in het leven. Door ze te ervaren in je lichaam, hoef je ze niet te onderdrukken of je erdoor te laten overspoelen, maar kun je de wijsheid ervan benutten.  Hierdoor kom je dichter bij jezelf, blijf je trouw aan jezelf en komt er steeds weer een opening om vanuit jouw kracht liefdevol aanwezig te zijn.  
  Richtlijn voor het aantal sessies: 5
   
  Innerlijke reis
  Naar aanleiding van jouw vraag of thema maak je met behulp van een geleide meditatie een innerlijke reis. Doordat je in een ontspannen toestand bent, krijgt het onderbewuste de ruimte om je inzichten te geven op jouw vraagstuk.  De antwoorden komen in signalen van je lichaam, in beelden en soms in woorden en kunnen helend werken.  Elke reis is uniek en helemaal afgestemd op jou. 
  Richtlijn voor het aantal sessies: elke innerlijke reis staat op zich.  1 sessie geeft je vaak genoeg inzichten om weer verder te kunnen.
   
  traject: De wijsheid van je gevoel
  Dit traject bestaat uit 8 sessies, waarin al het bovenstaande aan bod komt.
   
 • In groepen

  Jaartraining: Hartruimte (de training is vol)

  Het hart is een magische plek. Het is een plek waar je thuis komt in jezelf en tegelijkertijd verbonden bent met de ander en met een groter geheel. In deze jaartraining leer je hoe je contact kunt maken met je hart om weer op te laden, te verzachten en om datgene wat er in jouw leven speelt gedragen te laten worden door liefdevolle hartsenergie. 
   
  Met yoga, adem- en ontspanningsoefeningen, journaling (korte schrijfopdrachten), rustige yoga-dans geven we ruimte aan het hart. Met meditatie verdiepen we vervolgens de ervaringen en ga je dieper in op hetgeen er in je eigen hart speelt. Je oefent je in mildheid en zachtheid om te kunnen omarmen wat zich aandient. 
  Thema's die aan de orde komen zijn: zelfcompassie, compassie voor anderen, vergeving en dankbaarheid. 
   
  De training bestaat uit 6 woensdagmiddagen: 29/9, 10/11, 15/12, 26/1, 9/3 en 20/4 van 13.30u- 16.30u.  Kosten:  € 330,- 

  Hartcirkels: meditatiekring voor vrouwen

   
  Dit jaar starten er weer drie hartcirkels. Ze zijn inmiddels vol, maar als je geinteresseerd bent, mail me, dan houd ik je op de hoogte als er een nieuwe groep start. 
  All Posts
  ×