• Verlang je ernaar om vrijer te leven?
  Het lichaam heeft een enorme schat aan wijsheid in zich. Door ontspanning en bewustwording van je lichaam, ga je je niet alleen vrijer voelen, maar krijg je tevens toegang tot een gevoelslaag die je nieuwe inzichten en ervaringen geeft. Als hoofd, lichaam en hart gaan samenwerken, komt er ruimte voor groei, heling en nieuwe levensenergie. Ik laat me keer op keer verrassen wat er dan kan gebeuren.
   
  Ik ontmoet je graag.
  warme groet, Karin

   

  Op de hoogte blijven van de activiteiten van studio In Balans?

  Laat je mailadres achter.

 • Studio In Balans

  Balans is geen vaste staat van zijn, maar ruimte en stilte vinden temidden van de veranderingen.

  Innerlijke reis

  Wil je de wijsheid van jouw gevoel leren kennen en de signalen van je lichaam leren verstaan? Ik neem je graag mee op een innerlijke, meditatieve reis. Ik help je om naar binnen te keren en je gevoelens te ontmoeten om zo contact te maken met je innerlijke wijsheid.

   

  meer info

  Nieuw: Cranio Sacraal therapie

  Cranio sacraal therapie is een manier van zachte, diep doorwerkende aanraking, die je helpt ontspannen en jouw zelfhelend vermogen ruimte geeft. Als therapeut in opleiding bied ik nu ook cranio-behandelingen aan.

   

  Wil je kennismaken met deze vorm van therapie? Van half mei tot en met juni 2022 kun je tegen het gereduceerde tarief van 40 euro een behandeling bij mij boeken.

   

  meer info

  Hartcirkels

  Wat leeft er in mij?

  Dat is de vraag die centraal staat in de meditaties van de hartcirkels. Door samen te mediteren met een vaste groep vrouwen, wordt er een krachtig veld gecreëerd. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en vernieuwde ruimte, waardoor je met een open hart weer verder kunt. Na de zomer start er weer een nieuwe groep.

   

  meer info

 • Laat je raken, wat je emoties je vertellen

  Wil je meer lezen over hoe je contact kunt maken met je eigen gevoel en door kunt dringen tot de diepere wijsheid ervan? In mijn boek Laat je raken vertel ik je hoe je je gevoelens kunt herkennen en hoe je ernaar kunt luisteren. De ervaringsverhalen van cliënten en mijzelf en de oefeningen die in het boek beschreven zijn, helpen je om de theorie te verlaten naar je eigen dagelijkse leven.

  Je kunt het boek bij mij bestellen voor 10 euro (exclusief verzendkosten).

   

  "Een liefdevolle handleiding in het (h)erkennen van je gevoel. Karin Steffens heeft een fijne manier van schrijven. Er straalt een openhartigheid en liefdevolle kalmte uit haar woorden. Doordat ze haar eigen proces met de lezer deelt, krijg je het vertrouwen dat ze weet waar ze het over heeft. Zij begrijpt de pijn maar ook de kracht van het doorvoelen en ze maakt duidelijk waarom we juist de pijn niet uit de weg zouden moeten gaan."
  — Janet, Boekiewoogie

  All Posts
  ×