• De sessies bij Karin waren helend voor me.

   

  Helend in de zin van inspirerend, tot

  bewustwording brengend en ruimte gevend voor nieuwe beweging.

   

  Diepgang en praktische toepasbaarheid gaan hand in hand.

 • Coaching

  Zit je in een situatie waarin je niet meer vanuit je hoofd geen oplossing kunt vinden? Of waarin het je niet meer lukt om ontspanning of aanvaarding te vinden? In de coaching-sessies neem ik je mee op een innerlijke reis, waarin je contact maakt met onderliggende gevoelslagen. Ik begeleid je om om deze te doorvoelen, waardoor spanning kan oplossen, innerlijke ruimte gecreëerd wordt en nieuwe inzichten kunnen ontstaan. Ook als je al langere tijd met een bepaald thema rondloopt, kunnen deze sessies bevrijdend werken.

   

  Je bent ook welkom zonder dat je ergens in vastgelopen bent, maar graag ruimte voor jezelf en jouw ontwikkeling wil creëren. Bijvoorbeeld omdat je meer zou willen kunnen genieten van het goede in je leven, meer compassie of erkenning aan jezelf wil kunnen geven of wil opladen in/na een intense periode.

   

 • Ademtherapie

  Je ademhaling is van grote invloed op hoe je je voelt. Een te snelle ademhaling zal zorgen voor onrustige of zelfs angstige gevoelens. Heb je last van hyperventilatie of een te hoge cq te snelle ademhaling? In een paar sessies help ik je om je ademhaling weer te herstellen. Hier kun je je hele leven lang profijt van hebben.

   

 • Mindfulness

  De mindfulnesstraining wordt gegeven in 8 individuele sessies. Je volgt de klassieke MBSR-training (mindfulnessbased stress reduction), met aandacht voor jouw individuele situatie en jouw specifieke behoeften.

   

  All Posts
  ×