• Individuele sessies

  Coachingstraject

  Wil je leren om meer naar je gevoel te luisteren? Blijf je hangen in bepaalde emoties of word je er teveel door overspoeld? In deze sessies leer je hoe je je gevoelens kunt herkennen en kunt hanteren. Gevoelens en emoties zijn belangrijke boodschappers en richtingaanwijzers in het leven. Door ze te ervaren in je lichaam, hoef je ze niet te onderdrukken of je erdoor te laten overspoelen, maar kun je de wijsheid ervan benutten. Hierdoor kom je dichter bij jezelf, blijf je trouw aan jezelf en komt er steeds weer een opening om vanuit jouw kracht liefdevol aanwezig te zijn.

  Het traject bestaat uit 8 individuele sessies van ruim een uur.

  Innerlijke reis

  Weet je wel hoe je contact kunt maken met je gevoel, maar is er een bepaald thema wat je bezig blijft houden? Je bent welkom voor 1 of meer individuele sessies.

  Naar aanleiding van jouw vraag of thema neem ik je mee op een meditatieve innerlijke reis. Doordat je in een ontspannen toestand bent, krijgt het onderbewuste de ruimte om je inzichten te geven op jouw vraagstuk. De antwoorden komen in signalen van je lichaam, in beelden en soms in woorden en kunnen helend werken. Ik voel intuïtief met je mee, waardoor jouw gevoelens en/of beelden zich makkelijker zullen openbaren en waardoor ik kan inspelen op wat zich in jou aandient. Elke reis is uniek en helemaal afgestemd op jou.

  Adem en ontspanning

  Voel je je onrustig, vermoeid of gespannen? Of heb je last van hyperventilatie of een verstoorde ademhaling? Je adem is een belangrijke toegangspoort tot ontspanning en vitaliteit. In deze sessies leer je oefeningen om je adem te verdiepen en te vertragen, waardoor het lichaam kan ontspannen en het denken tot rust komt. Door deze oefeningen thuis dagelijks te doen, zal tevens je adempatroon veranderen, zodat je er op de langere termijn profijt van blijft hebben.

  De ademtherapie bestaat uit 3 individuele sessies.

  8-weekse minfulness-training

  Wil je graag de 8-weekse mIndfulnesstraining doen? Ik geef de aandachtstraining Mindfulness based stress reduction (MBSR), in 8 individuele sessies.

  De oefeningen (bodyscan, zitmeditatie, ademruimte) heb ik voor je ingesproken, zodat je ze thuis kunt doen. De sessies vinden bij voorkeur elke week of om de week plaats.

  Reacties van deelnemers

  Stephanie (42), programma manager

  Ik heb bij Karin een traject van acht sessies over de wijsheid van je gevoel gevolgd. Als nogal cognitief ingesteld persoon vond ik dat best een uitdaging en voor mij was het ideaal dat het individuele sessies waren. Letterlijk iedere sessie leerde iets nieuws en was ik verrast over de impact daarvan op mijn dagelijkse bezigheden, maar vooral ook op de keuzes die ik heb gemaakt. Ik ben mijn gevoel en intuïtie veel meer gaan waarderen, ook als het soms ongemakkelijk is. Een ware transformatie.

   

  Karin straalt rust uit en weet je in een enkele minuut uit de waan van de dag te halen. Ze brengt diepgang aan de meditatieoefeningen door sterke vragen te stellen of juist stiltes te laten vallen. Al zijn de onderwerpen nog zo complex, Karin weet het licht en vrolijk te houden. Ik ging altijd naar buiten met energie, nieuwe ideeën en gevoel van daadkracht.

   

   

  Philip (87), voormalig hoogleraar

  Als ik terugdenk aan onze ontmoetingen, dit jaar van verwarring, angst en wantrouwen, klinken er telkens de woorden zuiverheid en integriteit; de heelheid die ik bij en met jou heb mogen ervaren.

  Door de veiligheid van je aanwezigheid ben ik niet op de vlucht geslagen voor gevoelens; kon ik ze er laten zijn, zonder ze onmiddellijk te willen verwoorden. Door me los te maken van de verhalen heb ik hun gevoelens leren ervaren. En juist daarna durfde ik te gaan zoeken naar ervaringen van lijden en liefde, van verdriet en vertrouwen, van machteloosheid en hoop. Je hebt me leren ontdekken wat er al was; het verlangen wakker gemaakt er zo te kunnen zijn voor anderen. Ik geniet na van de samen gedeelde stilte.

  All Posts
  ×