• Karin Steffens

   

  Dit ben ik...

  Ik luister. Ik luister naar wat je zegt. Ik luister naar wat er voorbij je woorden ligt. Ik geloof erin dat de wijsheid in jezelf aanwezig is. Soms is een luisterend oor al genoeg om jezelf te kunnen verstaan. Vaak helpt het om te benoemen wat ik voel, waardoor jij de vragen of de antwoorden in jezelf kunt herkennen en erkennen. Ik help je om de signalen van jouw lichaam en jouw gevoel zo concreet mogelijk te maken. Zodat je ze niet alleen kunt verstaan, maar ook kunt vertalen naar je dagelijks leven.

   

   

  Dit deed ik...

  Ik ben begonnen als loopbaanadviseur en outplacement-adviseur voor werknemers van grote bedrijven. Ik hield van de gesprekken met mensen, maar miste een dimensie. Die van de wijsheid van het lichaam en het voelen. Uiteindelijk kreeg ik hier door yoga en mindfulness zelf toegang toe, wat mijn leven erom verrijkt heeft. En zo kon ik ook mijn coaching ermee verdiepen.

  In 2007 ben ik gestart met mijn eigen praktijk In Balans. Dit was één van mijn beste keuzes ooit.

   

   

  Dit wens ik...

  Ik droom van een wereld waarin mensen zich geliefd voelen om wie ze zijn en anderen kunnen liefhebben. Hier wil ik heel graag aan bijdragen.

   

  Voor mij is er een plek op aarde waar mijn hart zich spontaan opent. Het is misschien een niet zo voor de hand liggende plek, maar het gebeurt altijd in Valluvarpuram. Een sloppenwijk in India. Een wijk waar ik de taal niet spreek van de mensen en zij de mijne niet. Maar elk jaar als ik er kom, voel ik meteen weer de verbinding met de kinderen en hun ouders die daar wonen.

  Met mijn stichting Kleine Helden wil ik me graag inzetten dat ook deze kinderen zich gezien, gesteund en geïnspireerd voelen door hen in verbinding te brengen met Nederlandse scholieren.

  (nieuwsgierig? kijk op: www.steunkleinehelden.nl)

   

   

  Ik ben benieuwd wie jij bent. Wie weet tot ziens.

  All Posts
  ×