• broken image

  Over mij

   

  Ik ben altijd geinteresseerd geweest in wie iemand werkelijk is, wat de ander drijft, raakt en hoe we onszelf volledig kunnen ontplooien.

   

  Ik ben begonnen als loopbaanadviseur en outplacementadviseur bij grote bedrijven. Ik heb dat 10 jaar met veel plezier gedaan, maar op een gegeven moment voelde het te beperkend om alleen vanuit gesprek te coachen. In de docentenopleiding Yoga en Wijsbegeerte leerde ik de wijsheid van het lichaam kennen en de kracht van de adem. Ik besloot een eigen praktijk op te richten waarin naast gesprek aandacht is voor lichaamsbewustzijn, adem en meditatie. Na 16 jaar ben ik nog altijd blij met deze keuze.

   

  Door opdrachten vanuit een landelijk netwerk voor ademtherapeuten leerde ik ademtherapie toepassen voor mensen met angst en hyperventilatie.

  Mijn werk in het hospice gaf me de ervaring om adem en ontspanning in te zetten voor stervenden.

  De mindfulness-opleiding voor trainers die ik volgde, zorgde ervoor dat er voor mij een vanzelfsprekende connectie ontstond tussen lichaamsbewustzijn, meditatie en coaching. Dit leidde ertoe dat ik het omgaan met emoties en gevoelens steeds meer ben gaan integreren in mijn begeleiding.

   

  Tegelijkertijd opende mijn eigen gevoeligheid zich steeds meer. Deze bleek veel sterker dan ik tot dan toe had durven toestaan.

  De jaarlijkse bezoeken aan sloppenwijken in India, die ik bracht voor mijn stichting Kleine Helden, versterkten deze ontwikkeling. Dit voelde als een scholing in compassie en hielp me mijn hart steeds meer te openen.

   

  De 4 jarige Cranio sacraal opleiding bij PCSA maakt voor mij het geheel compleet. Alle voorgaande ervaringen komen van pas in een cranio-sessie.. De zachte intuitieve aanraking zorgt vervolgens voor een verdieping die voor mij keer op keer magisch blijkt.

   

  ~

   

  Ik ben benieuwd wie jij bent. Wie weet tot ziens.